Links

Primavera
Levenskwaliteit heeft te maken met natuurlijke keuzes. Hierdoor worden lichaam en geest gevoed; met de lucht die u inademt, de momenten die u voor uzelf neemt, de producten die u in- en uitwendig gebruikt.
Al meer dan twintig jaar heeft deze overtuiging Primavera ertoe gebracht om de meest kostbare krachten van planten in de vorm van gezonde producten voor uw huid en zintuigen te produceren. Het resultaat zijn effectieve, natuurlijke producten met een heilzame werking voor de huid en een genot voor de zintuigen.
http://www.primaveralife.nl/

HOLOS Academie voor Massagetherapie
De academie biedt een tweetal massageopleidingen aan; voor Holos masseur en Holos massagetherapeut. Daarnaast is er een uitgebreid nascholingsprogramma in de Masterclass voor afgestudeerde therapeuten op hbo-niveau. Esther Span is gediplomeerd Holos Masseur.
www.holos.nl

BMS Belangenvereniging
De Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS) is opgericht in 1993. Het hoofddoel van de vereniging is de belangenbehartiging van de aangesloten leden, werkzaam op het gebied van massage en/of sportverzorging. Daarnaast heeft de vereniging zich het op peil houden en verbeteren van de kwaliteit van de (sport)masseur/verzorger als doel gesteld.
Als branchevertegenwoordiger stelt de BMS tevens kwaliteitseisen op waaraan een masseur dient te voldoen aan. Massagepraktijk Es-sence is aangesloten bij de BMS.
www.bms-belangenvereniging.nl

Bobodywork
bobodywork, Sport & Ontspanningsmassage is de massagepraktijk van Bo van der Ham, een fijne en deskundige collega in Baarn. Met een gerust hart kan ik bobodywork aanbevelen aan mensen in de regio van Baarn, Amersfoort, Hilversum. Er zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar, leuk als u een verjaardag of feestje heeft daar in de buurt. Zeker weten dat zo’n origineel en persoonlijk cadeau gewaardeerd wordt!
Op de website van bobodywork kunt u een afspraak plannen of de cadeaubon kopen.
www.bobodywork.nl

Happinez
Een magazine waar je blij van wordt! De moeite waard om te lezen.
www.happinez.nl

Massage informatie
www.massage-info.nl