Testimonials

Ik heb bij Esther een aantal massages voor de rug en een wellness massage gehad. Na een professionele ontvangst en intake voelde ik me snel op mijn gemak. De ruimte is schoon, mooi en rustig. En met zachte muziek op de achtergrond heb ik genoten van de massage met heerlijk geurende olie. Esther heeft voor mij magische handen. Ik ben heel tevreden en voor mij voor herhaling vatbaar.
Joyce

Ik zou iedereen een massage bij Es-sence absoluut aanraden. Wat zo fijn is bij Esther is dat ze heel professioneel werkt, ze weet de juiste balans te vinden tussen ‘verbinding maken’ en tegelijkertijd een zekere professionele afstand te bewaren. Dat vind ik heel prettig. De massages worden vakkundig uitgevoerd en hebben een duidelijk effect, Esther verstaat haar vak. Daarnaast is het ook heel prettig om door Esther geholpen te worden omdat ze heel begaan is, liefdevolle aandacht geeft en positieve energie uitstraalt. Dit werkt ontspannend en doet je goed.
J.J.

Ik ervaar de massages als erg positief. In overleg met Esther plan ik een massage van 45 minuten, meestal om de 8 weken. Deze frequentie werkt erg goed voor mijn lichaam in de zin van dat ik in de tussenliggende tijd geen tot nauwelijks last heb van ‘spierknopen’ met name rondom de schouderbladen. Esther werkt professioneel met een vleugje gemoedelijkheid! Ik zou een massage bij Es-sence zeker aanraden omdat het ontspanning en vooral minder klachten geeft. En zeker niet onbelangrijk denk ik dat er een goede prijs/kwaliteit verhouding gehanteerd wordt.
Anita

Gemasseerd worden door Esther…van Es-sence….Wat zal ik daarover vertellen? Dat je er niet aan moet beginnen omdat het verslavend lekker is…? Dat je niet weet wat je mist als je er niet aan begint en je jezelf daarmee een dienst bewijst?
Nee, dat zou flauw zijn.
Zelf heb ik ervaren dat het begrip ‘Wellness’ en ‘Holistische aanpak’ bij Esther een extra dimensie krijgt. Het zijn geen holle, lege, hippe of trendy begrippen meer. Nee…Esther geeft de termen betekenis! Er is echte aandacht, echte interesse. En ik kan je vertellen dat het de massages zeer prettig maakt. Daarom zou ik iedereen aan willen raden om (met enige regelmaat) een afspraak met haar te maken voor een heerlijke behandeling.
S.C.

Een paar jaar geleden ben ik (man, 50+) naar Esther gegaan, met maar een verzoek: “help me van mijn rugpijn af!” Nadat de fysiotherapeut me eerst flink onder handen heeft genomen, zorgt Esther er voor dat de spanningen uit mijn rug (en schouders) wegblijven. Een waarschuwing: ook als je denkt dat je van je rugpijn af bent, blijf je komen. Voor het nodige onderhoud, maar vooral ook voor een maandelijkse rustmoment in een hectisch bestaan. Haar aanpak is professioneel: met rust, maar waar nodig ook met de harde hand (letterlijk). Ik hoop nog lang te blijven komen.
W.K.